Ιστορικό

Η κατασκευαστική, τεχνική, μελετητική εταιρεία που φέρει την επωνυμία "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2002 αλλά αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης και των ομορρύθμων εταιρειών του Πολιτικού Μηχανικού Αριστείδη Πλουμπή που δραστηριοποιούνται στον κλάδο μελετών και κατασκευών από το 1981.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητους χώρους γραφείων επί της οδού Πολυτεχνείου 17 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι άρτια εξοπλισμένοι γραφειακοί χώροι της εταιρείας βρίσκονται στον 6ο και 7ο όροφο του κτιρίου και καταλαμβάνουν επιφάνεια 350 m2.

Τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο η "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, την εφαρμογή σύγχρονης αισθητικής αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ραγδαία ανάπτυξή της τα προηγούμενα χρόνια βασίστηκε στην άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της, στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει και στην άρτια δομημένη οργανωτική της λειτουργία.

Διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην κατασκευαστική ζωή του τόπου, η κατασκευαστική, τεχνική, μελετητική εταιρεία "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτών που την εμπιστεύονται και εξελίσσεται σε μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των μελετών και των κατασκευών.