Η εταιρεία Δραστηριότητες Νέα της εταιρείας Έργα Επικοινωνία άρης πλουμπής Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε.
 
 
Η εταιρεία
 Ιστορικό

Η κατασκευαστική, τεχνική, μελετητική εταιρεία που φέρει την επωνυμία "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2002 αλλά αποτελεί συνέχεια της ατομικής επιχείρησης και των ομορρύθμων εταιρειών του Πολιτικού Μηχανικού Αριστείδη Πλουμπή που δραστηριοποιούνται στον κλάδο μελετών και κατασκευών από το 1981.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται σε ιδιόκτητους χώρους γραφείων επί της οδού Πολυτεχνείου 17 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι άρτια εξοπλισμένοι γραφειακοί χώροι της εταιρείας βρίσκονται στον 6ο και 7ο όροφο του κτιρίου και καταλαμβάνουν επιφάνεια 350 m2.

Τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο η "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, την εφαρμογή σύγχρονης αισθητικής αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ραγδαία ανάπτυξή της τα προηγούμενα χρόνια βασίστηκε στην άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της, στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει και στην άρτια δομημένη οργανωτική της λειτουργία.

Διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην κατασκευαστική ζωή του τόπου, η κατασκευαστική, τεχνική, μελετητική εταιρεία "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." εξακολουθεί να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες αυτών που την εμπιστεύονται και εξελίσσεται σε μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στον τομέα των μελετών και των κατασκευών.

 

 
 Δραστηριότητες

Η "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με έργα, που ποικίλουν ως προς το μέγεθος, την μορφή, την χρήση, την απαιτούμενη εξειδίκευση και την τεχνολογική τους καινοτομία.

Τα έργα μπορούν να κατανεμηθούν στις παρακάτω δέκα κατηγορίες έργων:

1.
Κτίρια συγκροτημάτων κατοικιών - πολυκατοικιών
2.
Πολυτελείς μονοκατοικίες
3.
Βιομηχανικά κτίρια
4.
Κτίρια γραφείων
5.
Ξενοδοχεία
6.
Σταθμοί αυτοκινήτων
7.
Εμπορικά κέντρα
8.
Αναπαλαιώσεις - ανακαινίσεις και ενισχύσεις κτιρίων
9.
Έργα υποδομής
10.
Ελεγχος ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, εφαρμογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πρωτοποριακές τεχνικές θερμομόνωσης υφισταμένων κτιρίων.

Ως προς τη φύση και την δομική τους υπόσταση, η πλειοψηφία των έργων είναι κατασκευές από σκυρόδεμα. Τα τελευταία χρόνια σε βιομηχανικές κυρίως κατασκευές, μεγάλο ποσοστό των κτιρίων είναι μεταλλικές ή σύμμεικτες κατασκευές. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ενεργειακή απόδοση των κτιρίων με την μελέτη καινοτόμων λύσεων όλων των μορφών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Οι ι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν επίκεντρο κύρια την βόρεια Ελλάδα και την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά τα τελευταία χρόνια επεκτάθηκαν και σε άλλες περιφέρειες της χώρας. Η ευελιξία της "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." και η ικανότητα προσαρμογής της σε διαφορετικές τοπικές αγορές την καθιστά ιδιαίτερα προσιτή προς τους πελάτες της.
 
 Πελατολόγιο

Στο πελατολόγιο της "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." συνυπάρχουν:

Οι απλοί ιδιώτες πού αναζητούν μία σίγουρη λύση για το στεγαστικό τους πρόβλημα απευθείας στην ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε.
Ανώνυμες βιομηχανικές εταιρίες για την ανέγερση και συντήρηση των κτιριακών τους εγκαταστάσεων
ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Φορείς του δημόσιου τομέα και Ιδρύματα.
Κατασκευάστριες εταιρείες ή εργολάβοι πού απαιτούν μια άρτια μελέτη και επίβλεψη για projects που προωθούν στην αγορά κατοικίας.

Με τους πελάτες, μετά από πολυετή συνεργασία έχει οικοδομηθεί αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης, η οποία σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία τής εταιρείας, καθιστά την διατήρηση του κύκλου των πελατών προφανή και την διεύρυνσή του εξασφαλισμένη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στό πελατολόγιο της εταιρείας ανήκουν εταιρείες όπως η "ALUMIL A.Ε.", η "ΙΝΤΕRNO A.B.E.E.", η "HB BODY A.Β.Ε.E." , η "ΑLUNEF A.E.", η "ΕΜΠΟΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.", η "ALUFIL A.E.", η "G.A. PLASTIK A.E.", η "ΑΛΟΥΦΟΝΤ Α.Ε.", η "ΟΙΚΟΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε.", η "Β.Μ.P. S.A", η "Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Α.Ε.", η "SANITEC A.E.", η "ΕVERGY A.E. συστήματα τηλεπικοινωνιών", το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ "ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΣΤΕΓΗ", το ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ , το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, οι ξενοδοχειακές "ΑΦΟΙ ΣΙΔΕΡΙΔΗ Ο.Ε.", η "ΙPSARION GROUP O.E.", διάφορες κατασκευαστικές και μεγάλος αριθμός ιδιωτών.

 
 Ανθρώπινο δυναμικό

Το δυναμικό της "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." αποτελείται από διπλωματούχους Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς με μεταπτυχιακή εξειδίκευση και εμπειρία στο αντικείμενό τους. Πρόκειται για επιστήμονες που είναι τεχνικά καταρτισμένοι και επαγγελματικά εκπαιδευμένοι να συνδυάζουν γνώση και εμπειρία, με σκοπό το άρτιο από αισθητικής άποψης, ορθό και οικονομικό αποτέλεσμα.

Στο τμήμα μελετών η άριστη τεχνογνωσία είναι εκείνη που πλαισιωμένη από σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό hardware - software και ανθρώπινο περιβάλλον εργασίας, προσδίδουν στην εταιρεία ταχύτητα και αυτοματισμούς απαραίτητους για την βέλτιστη απόδοση, την ποιότητα και την συνέπεια.

Στο τμήμα κατασκευών, η άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών και η καθημερινή τους εξάσκηση στο πεδίο εφαρμογής, συμπληρώνεται από την ήδη πολυετή εμπειρία τους, τον διαρκώς αναβαθμιζόμενο τεχνικό εξοπλισμό και την διαρκή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων.

 
 Προοπτικές - Στόχοι

Η "ΑΡΗΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε." μέχρι σήμερα πορεύτηκε με γνώμονες τη βελτίωση της ποιότητας των κατασκευών και το σεβασμό στο περιβάλλον. Τα επόμενα χρόνια οι εξελίξεις στον χώρο θα είναι σημαντικές με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές να κατακλύζουν την Ελληνική νομοθεσία δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, στην οργάνωση στον περιβαλλοντικό προσανατολισμό και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Έχοντας προ πολλού δώσει τα διαπιστευτήριά της, η εταιρεία θα συνεχίσει την πορεία της αντιμετωπίζοντας τις επερχόμενες προκλήσεις με τις καλύτερες προοπτικές, ωθούμενη από την θέληση για διεύρυνση, την τάση για υπεροχή και το όραμα για δημιουργία.

 
 
 
© άρης πλουμπής Α.ΜΕ.Τ.Ε.Ε.
Θεσσαλονίκη, Πολυτεχνείου 17, ΤΚ: 54626, Τηλ: 2310 540 119, Fax: 2310 501 666